Solicita Presupuesto
Presupuesto Gratuito

Rellena este formulario para solicitarnos un presupuesto sin compromiso.

  * Recomendamos que nos envíes el texto para traducir en un documento editable.

  Avís legal

  ADAPTACIÓ AL RGPD EN PROCÉS

   

  IDENTIFICACIÓ I TITULARITAT

   

  En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, el titular exposa les seves dades identificatives.

  Titular: Teclat, SLU

  NIF: B58167909

  Adreça: Abat Déas, 35, entresol 1a. 08395 Sant Pol de Mar

  Adreça electrònica: info@teclat.com

  Lloc web: https://www.teclat.com

   

  FINALITAT

  La finalitat del lloc web https://www.teclat.com és informar sobre els serveis prestats per TECLAT, SL a totes aquelles persones o entitats interessades.

   

  CONDICIONS D’ÚS

  La utilització del lloc web us atorga la condició d’usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

  Avís legal

  Política de privacitat

  Política de galetes

  Si no esteu d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions absteniu-vos d’utilitzar aquest lloc web.

  L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el titular.

  A través d’aquest lloc web, el titular us facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el titular o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’Internet.

  A aquest efecte, l’usuari està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propi o contractat pel titular, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’internet.

   

  COMENTARIS

  El titular es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris que vulnerin la legislació vigent, lesius dels drets o interessos de tercers, o que, al seu parer, no resultin adequats per a la seva publicació.

  El titular no és responsable de les opinions abocades pels usuaris a través de sistema de comentaris, xarxes socials o altres eines de participació, d’acord amb el que preveu la normativa d’aplicació.

   

  MESURES DE SEGURETAT

  Les dades personals que faciliteu al titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a la persona titular, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació que s’hi continguin d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

  No obstant això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a internet no són enterament fiables i que, per tant, el titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers que s’hi continguin tot i que el titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

   

  DADES PERSONALS

  Podeu consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el titular a la pàgina de la Política de privacitat.

   

  CONTINGUTS

  El titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. El titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

  Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets del titular o de tercers.

  Els continguts del lloc web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d’usar-se ni considerar-se com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per dur a terme qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament.

  El titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del lloc web, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

  El titular no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del lloc web o de la continguda en les xarxes socials del titular.

   

  POLÍTICA DE GALETES

  A la pàgina Política de galetes podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les galetes.

  El titular només obté i conserva la informació següent sobre els visitants del lloc web:

  El nom de domini del proveïdor (PSI) o adreça IP que els dona accés a la xarxa.

  La data i hora d’accés al lloc web.

  L’adreça d’internet origen de l’enllaç que dirigeix ​​a la pàgina web.

  El nombre de visitants diaris de cada secció.

  La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un usuari concret i identificat.

   

  ENLLAÇOS D’INTERÈS A ALTRES LLOCS WEB

  El titular pot proporcionar accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a internet en què podreu ampliar les dades ofertes al lloc web.

  Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè l’usuari visiti les pàgines web de destinació, que estan fora de control de la persona titular, per la qual cosa el titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que l’usuari obtingui en seguir els enllaços.

  Així mateix, el titular no respon dels enllaços ubicats en els llocs web vinculats als quals  proporciona accés.

  L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el titular i el propietari del lloc en què s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del titular dels seus continguts o serveis.

  Si l’usuari accedeix a un lloc web extern des d’un enllaç que trobi en el lloc web, n’ha de llegir la política de privacitat, que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

   

  PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

  Tots els drets estan reservats.

  Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents: la reproducció, l’emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queden expressament prohibits sense el consentiment previ exprés i per escrit del titular.

   

  LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

  La informació i serveis inclosos o disponibles a través d’aquest lloc web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De manera periòdica el titular incorpora millores o canvis a la informació continguda o els serveis que pot introduir en qualsevol moment.

  El titular no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d’errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici que el titular du a terme tots els esforços per evitar aquest tipus d’incidents.

  El titular declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, sigui quina en sigui la causa. Així mateix, el titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que pugui ser causat per causes alienes al titular.

  Abans de prendre decisions o accions sobre la base de la informació inclosa en el lloc web, el titular us recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

   

  DRET D’EXCLUSIÓ

  El titular es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al lloc web i els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin qualsevol de les condicions d’aquest Avís legal.

   

  JURISDICCIÓ

  Aquest Avís legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

  Sempre que no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, per a totes les qüestions que se suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment d’aquest Avís legal, així com de les reclamacions que se’n puguin derivar de l’ús, les parts acorden sotmetre als jutges i tribunals de la província de BARCELONA, amb renúncia expressa de qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre.

   

  CONTACTE

  En cas que tingueu qualsevol dubte sobre aquestes condicions legals o vulgueu fer qualsevol comentari sobre aquest lloc web, podeu enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça info@teclat.com.