Solicita Presupuesto
Presupuesto Gratuito

Rellena este formulario para solicitarnos un presupuesto sin compromiso.

  * Recomendamos que nos envíes el texto para traducir en un documento editable.

  Política de privacitat

  ADAPTACIÓ AL RGPD EN PROCÉS

  Teclat, SLU us informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web teclat.com.

  En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i de garantia de drets digitals (LOPD GDD). Compleix també el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

  L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de privacitat així com les condicions incloses en l’Avís legal.

   

  IDENTITAT DEL RESPONSABLE

  Titular: Teclat, SLU

  NIF: B58167909

  Adreça: Abat Déas, 35, entresol 1a. 08395 Sant Pol de Mar

  Adreça electrònica: info@teclat.com

  Lloc web: https://www.teclat.com

   

  PRINCIPIS APLICATS EN EL TRACTAMENT DE DADES

  En el tractament de les vostres dades personals, el titular ha d’aplicar els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  Principi de licitud, lleialtat i transparència: el titular sempre ha de requerir el consentiment per al tractament de les vostres dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals us informarà prèviament amb absoluta transparència.

  Principi de minimització de dades: el titular us ha de sol·licitar només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que les sol·licita.

  Principi de limitació del termini de conservació: les dades s’han de mantenir durant el temps estrictament necessari per dur a terme el tractament. El titular ha d’informar del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el titular ha de revisar periòdicament les llistes i eliminar els registres inactius durant un temps considerable.

  Principi d’integritat i confidencialitat: les vostres dades són tractades de tal manera que n’està garantida la seguretat, confidencialitat i integritat. Heu de saber que el titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

   

  OBTENCIÓ DE DADES PERSONALS

  Per navegar per teclat.com no cal que faciliteu cap dada personal. Els casos en què sí proporcioneu les vostres dades personals són els següents:

  En contactar per mitjà dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.

  En fer un comentari en un article o pàgina.

   

  ELS VOSTRES DRETS

  El titular us informa que sobre les vostres dades personals teniu dret a:

  Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.

  Demanar-ne una rectificació o la cancel·lació.

  Sol·licitar-ne la limitació del tractament.

  Oposar-te al tractament.

  Sol·licitar la portabilitat de les vostres dades.

  L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, que ho ha de sol·licitar directament a la persona titular, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot adreçar-se al titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al seu tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del titular.

  Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a info@teclat.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

  Teniu dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Autoritat Catalana Protecció de Dades, si considereu que el tractament de dades personals que us concerneixen infringeix el Reglament.

   

  FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

  Quan us connecteu al lloc web per enviar un correu a la persona titular, empleneu el formulari de contacte o el de sol·licitud de pressupost,  esteu facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la vostra adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altres informacions. En facilitar aquesta informació, doneu el vostre consentiment perquè la vostra informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Teclat, SL, només com es descriu a l’Avís legal i en aquesta Política de privacitat.

  Les dades personals i la finalitat del tractament per part del titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

  Formularis de contacte o de sol·licitud de pressupost: el titular sol·licita dades personals entre les quals poden estar: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del vostre lloc web amb la finalitat de respondre les vostres consultes. Per exemple, el titular utilitza aquestes dades per  donar resposta als vostres missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugueu tenir relatives a la informació inclosa al lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les vostres dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al lloc web, així com qualsevol altra consulta que pugueu tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació dels seus serveis.

  Existeixen altres finalitats per les quals el titular tracta les dades personals:

  Per garantir el compliment de les condicions recollides a l’Avís legal i a la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

  Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

  Per analitzar la navegació. El titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen en el vostre ordinador quan navegueu pel lloc web, les característiques i finalitat de les quals estan detallades dins la Política de galetes.

  Per gestionar les xarxes socials. El titular té presència en xarxes socials. Si l’usuari es fa seguidor a les xarxes socials del titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que l’usuari ha acceptat prèviament.

  Podeu consultar les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials en aquests enllaços:

  Instagram

  Linkedin

  El titular tracta les dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-vos de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten.

  En cap cas el titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

   

  SEGURETAT DE LES DADES PERSONALS

  Per protegir les vostres dades personals, el titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar-ne la pèrdua, el mal ús, l’accés indegut, la divulgació, l’alteració o la destrucció.

   

  CONTINGUT D’ALTRES LLOCS WEB

  Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si l’usuari hagués visitat l’altre web.

  Aquests llocs web poden recopilar dades sobre l’usuari, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la interacció de l’usuari usant aquest codi.

   

  POLÍTICA DE GALETES

  Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema al navegador web.

  A la pàgina Política de galetes podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

   

  LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES

  La base legal per al tractament de les vostres dades és el vostre consentiment.

  Per contactar amb el titular, demanar un pressupost o fer comentaris en aquest lloc web heu d’acceptar aquesta política de privacitat.

   

  CATEGORIES DE DADES PERSONALS

  Les categories de dades personals que tracta el titular són:

  Dades identificatives.

   

  CONSERVACIÓ DE DADES PERSONALS

  Les dades personals que proporcioneu al titular es conservaran fins que en sol·liciteu la  supressió.

   

  DESTINATARIS DE DADES PERSONALS

  Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»). En trobareu més informació a: https://analytics.google.com
  Google Analytics utilitza galetes, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el titular a analitzar l’ús que fan els usuaris de la pàgina web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent-ne l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors d’Estats Units.
  També podeu veure una llista dels tipus de galetes que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de galetes publicitàries.

   

  NAVEGACIÓ WEB

  Al navegar per teclat.com es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar-vos.

  El lloc web utilitza els serveis d’anàlisi de tercers següents:

  Google Analytics

  El titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

   

  EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES PERSONALS

  Us comprometeu que les dades facilitades al titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

  Com a usuari del lloc web sou l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que feu arribar al lloc, i exonereu el titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

   

  ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

  Com a usuari del lloc web declareu haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal i accepteu i en consentiu el tractament per part del titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de privacitat.

   

  REVOCABILITAT

  Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a info@teclat.com juntament amb la prova vàlida en dret, com una fotocòpia del DNI o equivalent.

  L’exercici dels vostres drets no inclou cap dada que el titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

   

  CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

  El titular es reserva el dret a modificar aquesta Política de privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

  Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.