Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Política de galetes

  ADAPTACIÓ AL RGPD EN PROCÉS

  En compliment del que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, aquesta pàgina web us informa, en aquesta secció, sobre la política de recollida i tractament de galetes.

   

  QUÈ SÓN LES GALETES?

  Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què l’usuari utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

   

  QUINS TIPUS DE GALETES UTILITZA AQUESTA PÀGINA WEB?

  Galetes d’anàlisi: són aquelles que, bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així fer el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que us oferim.

  Galetes publicitàries: són aquelles que, bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la manera més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o a l’ús que es faci de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els vostres hàbits de navegació a Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el vostre perfil de navegació.

  Galetes tècniques: són aquelles tractades pel lloc web que permeten als usuaris registrats navegar a través de l’àrea restringida i utilitzar-ne les diferents funcions, com per exemple, dur a terme el procés de compra d’un producte o servei. Altres galetes d’aquesta categoria són essencials per al funcionament del lloc web, per exemple, el sistema de comentaris o el cercador.

   

  NomIdentitat del TitularFinalitatTemporalitatTipusCategoria
  _fbpFacebookUtilitzada per Facebook per proporcionar una sèrie de productes publicitaris com ara subhastes en temps real de tercers anunciants.3 mesosGaletaMàrqueting
  _gatGoogleUtilitzada per Google Analytics per controlar la taxa de peticions.1 diaGaletaEstadística
  _gaGoogleRegistra una identificació única que s’utilitza per generar dades estadístiques sobre com utilitza el visitant el lloc web.2 anysGaletaEstadística
  _gidGoogleRegistra una identificació única que s’utilitza per generar dades estadístiques sobre com utilitza el visitant el lloc web.1 diaGaletaEstadística
  wfwaf-authcookieTeclat, SLUtilitzada pels sistemes de seguretat integrats a la web12 horesGaletaTècnica
  wordpress_X_xframeTeclat, SLUtilitzada per WordPress per a la gestió interna de la web3 horesGaletaTècnica
  wordpress_logged_inTeclat, SLUtilitzada per WordPress per a la gestió interna de la web14 diesGaletaTècnica
  wordpress_sec_XTeclat, SLUtilitzada per WordPress per a la gestió interna de la web14 diesGaletaTècnica
  wordpress_sec_YTeclat, SLUtilitzada per WordPress per a la gestió interna de la web14 diesGaletaTècnica
  wordpress_test_cookieTeclat, SLUtilitzada per WordPress per comprovar si es poden gravar galetes o noSessióGaletaTècnica
  wp-settings-1Teclat, SLUtilitzada per WordPress per a la gestió interna de la web1 anyGaletaTècnica
  wp-settings-time-1Teclat, SLUtilitzada per WordPress per a la gestió interna de la web1 anyGaletaTècnica

   

  COM PODEU DESACTIVAR LES GALETES

  L’usuari pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador al seu ordinador.

  A continuació podeu accedir a la configuració dels navegadors webs més freqüents per acceptar, instal·lar o desactivar les galetes:

  Firefox

  Safari

  Google Chrome