Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Sobre nosaltres

  A Teclat oferim, des del 1987, serveis de traducció, correcció i interpretació amb l’objectiu principal que, com a clients, pugueu comunicar el que sou i el que oferiu als mercats exteriors i també als de casa, de la manera més ajustada possible al públic al qual voleu arribar i amb una cura exquisida per la llengua de destí.

  Som, doncs, el col·laborador expert en l’àmbit de la traducció i la comunicació multilingüe, i posem a la vostra disposició la nostra expertesa en pràcticament totes les llengües europees i asiàtiques. Orientem també una gran part de la nostra tasca a vetllar per la qualitat lingüística dels textos redactats en català i castellà. Traslladem la nostra experiència de més de trenta anys i el nostre saber a cadascun dels encàrrecs que rebem per garantir una feina rigorosa, compromesa, puntual i fiable.

  En els darrers temps hem obert la porta a oferir-vos altres recursos comunicatius a fi que pugueu transmetre el vostre missatge també en altres formats i de manera igualment efectiva, com ara la subtitulació, el doblatge i el voice-over (veu superposada) per al vostre material audiovisual o els serveis de moderació, facilitació, relatoria i documentació per als vostres espais de debat, decisió i transmissió de coneixement.

  Els valors que acompanyen la nostra feina són la cura de les persones, la igualtat d’oportunitats vinculada a l’economia solidària, el compromís amb la sostenibilitat i una mirada i una manera de fer en femení.

  L’equip de Teclat

  Gemma Mensa Gil

  Gestió de projectes lingüístics (traduccions, correccions, assessorament). Per les seves mans passen tots els encàrrecs que ens feu. Ella gestiona amb la màxima eficiència les feines dels clients i duu a terme una supervisió final minuciosa per garantir un resultat impecable.

  Marta Lecumberri Puig

  Gerència i gestió de projectes comunicatius (serveis audiovisuals i disseny de congressos). Amb l’ajut de tota la tripulació, explora nous horitzons i maneres de fer innovadores i fa avançar aquest vaixell perquè esdevingui un referent d’aportació de valor a les vostres empreses.

  Treballem amb

  Una xarxa
  de col·laboradors

  Comptem amb una extensa xarxa de col·laboradors i col·laboradores, formada per professionals de la llengua altament qualificats, que treballen amb diferents combinacions lingüístiques i estan especialitzats en àmbits i sectors diversos. Són els nostres traductors, intèrprets, correctors, redactors i assessors lingüístics, amb alguns dels quals treballem a diari des de fa més de vint anys. A més, col·laborem amb professionals de la facilitació, la relatoria i la documentació, i també de la comunicació, en el cas que el que necessiteu siguin recursos comunicatius innovadors. Tots i totes fan possible que us oferim un servei fiable, òptim i de qualitat.