Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Els nostres serveis

  Donem suport a la vostra empresa aportant solucions lingüístiques en un gran nombre de combinacions d’idiomes i amb la màxima qualitat i eficiència.

  El nostre objectiu és que pugueu fer arribar la vostra informació, els vostres productes i els vostres serveis a tots els destinataris que necessiteu i en tota la diversitat de llengües que us calgui. També us brindem un ventall de recursos per fer possibles processos de comunicació interns i externs (facilitació de reunions, interpretació) i per a la transmissió efectiva de coneixement.

  Us oferim

  Serveis
  habituals

  Els serveis que Teclat ha ofert tradicionalment des dels seus inicis: la traducció general, especialitzada i jurada, la interpretació, la correcció i l’assessorament lingüístic. Treballem amb una gran diversitat de llengües i disposem d’una xarxa de col·laboradors qualificats per cobrir combinacions d’idiomes menys habituals.

  Serveis
  audiovisuals

  La virtualitat es va imposant progressivament en la nostra manera de comunicar-nos, i a Teclat no tan sols ens adaptem a la realitat actual, sinó que volem ampliar les vostres possibilitats d’adreçar-vos als clients i usuaris en nous formats, com els vídeos corporatius, càpsules formatives o altres productes audiovisuals multilingües.

  Serveis per a
  reunions i congressos

  Els congressos, reunions i altres actes són els espais per excel·lència de la transmissió i l’intercanvi de coneixement i de la construcció d’una xarxa de contactes que genera oportunitats. Volem contribuir-hi aportant la nostra experiència en el disseny d’esdeveniments compromesos amb la qualitat lingüística i la comunicació multilingüe, i també amb la cura de les persones que hi participen i amb l’entorn que els acull.

  Altres serveis

  Els serveis lingüístics solen anar acompanyats d’altres tasques complementàries que garanteixen un producte comunicatiu final de qualitat. Amb la voluntat d’oferir-vos un servei integral, a Teclat també ens encarreguem de la gestió de la maquetació dels vostres documents per a un resultat òptim.

  I si el que busqueu és trobar la manera com la vostra empresa o marca es mostra a l’exterior, el discurs que defineix millor la vostra essència i manera de fer, us acompanyem en el procés.

  Podeu trucar-nos al
  934 643 256 o escriure’ns a
  info@teclat.com

  phone

  Empleneu aquest formulari
  per demanar-nos un pressupost
  sense compromís.

   * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.