Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Blog

  Serveis de relatoria

  Eleveu la comunicació empresarial amb serveis de relatoria professionals

  En l’atrafegat panorama empresarial actual, on cada paraula compta, els serveis de relatoria de Teclat es presenten com una eina essencial per elevar els vostres esdeveniments a noves altures. Més enllà de la simple presa de notes, la nostra perspectiva s’endinsa en l’essència mateixa de la comunicació, per capturar l’autenticitat de cada interacció empresarial. A Teclat, entenem que els vostres esdeveniments no són mers moments: són oportunitats per construir un llegat comunicatiu durador.

  MÉS
  Serveis de revisió lingüística

  Serveis de revisió lingüística per a tots els sectors empresarials

  En el vertiginós món empresarial contemporani, la qualitat de la comunicació té un paper crucial en l’èxit de qualsevol empresa. La informació flueix incessantment i, en aquest context, la revisió lingüística emergeix com una eina indispensable per garantir que el missatge empresarial es transmeti de manera impecable.

  MÉS
  Traducció al català

  La traducció al català: una oportunitat per a l’èxit empresarial

  L’entrada al mercat de qualsevol empresa que vulgui operar a Catalunya no només implica comprendre la dualitat lingüística present, sinó també reconèixer la importància estratègica de difondre productes i serveis en català. Tot i que una gran part de les ciutadanes i ciutadans catalans són bilingües i tenen fluïdesa tant en castellà com en català, hi ha una tendència arrelada a comunicar en castellà.

  MÉS
  Traducció assistida per ordinador TAO

  La traducció assistida per ordinador i la millora de l’eficiència

  En un món on la velocitat i la precisió són crucials, la indústria de la traducció ha experimentat una evolució notable i abasta tecnologies que no tan sols faciliten sinó que transformen la manera com els lingüistes desentranyen els matisos dels idiomes. A l’epicentre d’aquesta revolució hi ha la traducció assistida per ordinador (TAO), una pràctica que ha deixat de ser només una eina i s’ha convertit en un pilar essencial quan es tracta d’oferir serveis de traducció excepcionals.

  MÉS
  Assessorament lingüístic

  Assessorament lingüístic: estratègia clau en la comunicació empresarial

  Si a la vostra empresa o organització valoreu l’eficàcia de la comunicació interna i busqueu millorar-la per optimitzar el rendiment, la col·laboració i la satisfacció dels empleats, com també de tots aquells actors amb qui interactueu en el dia a dia de la vostra activitat (clients, proveïdors, col·laboradors), és probable que us interessi conèixer què és l’assessorament lingüístic i com us pot ajudar a assolir els vostres objectius.

  MÉS