Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Blog

  Serveis lingüístics: trencant barreres en la comunicació global

  Descobriu l’àmplia gamma de serveis lingüístics que posem a la vostra disposició per satisfer totes les vostres necessitats de comunicació. A Teclat, us oferim molt més que traducció i interpretació. Els nostres serveis van des de l’adaptació cultural i lingüística fins a la correcció de textos i la consultoria lingüística i cultural. Continueu llegint per saber en què us podem ajudar.

  Serveis d’interpretació simultània en l’àmbit empresarial

  La interpretació simultània és un servei fonamental per a la comunicació efectiva en esdeveniments multilingües i reunions empresarials. En aquest article us explicarem en què consisteix aquest servei i en quins contextos empresarials és imprescindible contractar-lo.

  Disseny i coordinació de congressos i reunions: eines per a l’èxit

  En l’organització de qualsevol esdeveniment corporatiu, siguin congressos, reunions de negocis o fires, el treball previ de disseny i coordinació és clau perquè tingui èxit. En aquest article parlarem sobre com dur a terme el disseny i coordinació de congressos i reunions amb eines concretes que faciliten la feina.

  Gestió de projectes de traducció: la nostra fórmula

  Quan es tracta de la gestió de projectes de traducció, l’eficiència i la qualitat són fonamentals per assolir l’èxit. Al nostre article d’avui, ens submergirem en el món de la gestió de projectes lingüístics i us mostrarem com implementem un procés rigorós i estructurat a Teclat.

  Guia de correcció de textos en català. Tot el que us cal saber

  Apreneu tot el que necessiteu per millorar les vostres habilitats d’escriptura en català amb els nostres consells i recomanacions.

  Contracteu una secretaria tècnica, el vostre esdeveniment estarà en bones mans

  L’organització d’un congrés, una conferència o qualsevol altre esdeveniment implica fer una bona planificació prèvia i dur a terme tota una sèrie de tasques que en garantiran l’èxit. En aquest article us expliquem què és una secretaria tècnica i de quina manera els nostres serveis poden ajudar la vostra empresa a gestionar els esdeveniments d’una manera àgil i efectiva.

  La importància de la comunicació multilingüe en un món globalitzat

  En un món cada cop més globalitzat, la comunicació multilingüe ha esdevingut crucial per assegurar l’efectivitat i la inclusió dels vostres missatges. En aquest article, us expliquem per què és tan important en el món empresarial actual i us mostrem de quina manera pot millorar significativament les vostres comunicacions amb clients i col·laboradors de cultures i contextos lingüístics diversos.

  Què és una auditoria lingüística i per què és important per al negoci?

  Descobriu de quina manera una auditoria lingüística pot ajudar a millorar la comunicació i l’eficàcia de la vostra empresa.

  Ara ens trobareu també a LinkedIn

  Avui a Teclat aprofitem que és l’aniversari de LinkedIn per estrenar-nos en aquesta xarxa i parlar-vos una mica de nosaltres: qui som, d’on venim i cap a quin horitzó mirem.