Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Blog

  localització en la traducció

  La localització en la traducció: clau per a l’èxit empresarial

  La globalització ha canviat radicalment la manera com les empreses es comuniquen amb la seva audiència i els ha permès tenir accés mercantil a escala global. Això implica que la traducció ja no es pot limitar simplement a convertir paraules d’un idioma a un altre, sinó que ha de ser un procés integral d’adaptació cultural i lingüística.

  MÉS
  Revisión de traducciones

  Excel·lència assegurada: la importància de la revisió de traduccions

  Vivim en un món cada cop més globalitzat i la necessitat de serveis lingüístics, i en particular de traducció, ha esdevingut imprescindible per a empreses que volen expandir el seu abast a mercats internacionals. La majoria d’aquestes empreses no tenen personal intern que pugui redactar o traduir en diversos idiomes alhora i decideixen comptar amb els serveis d’una empresa de traducció professional per a aquests encàrrecs de traducció.

  MÉS
  Serveis de relatoria

  Eleveu la comunicació empresarial amb serveis de relatoria professionals

  En l’atrafegat panorama empresarial actual, on cada paraula compta, els serveis de relatoria de Teclat es presenten com una eina essencial per elevar els vostres esdeveniments a noves altures. Més enllà de la simple presa de notes, la nostra perspectiva s’endinsa en l’essència mateixa de la comunicació, per capturar l’autenticitat de cada interacció empresarial. A Teclat, entenem que els vostres esdeveniments no són mers moments: són oportunitats per construir un llegat comunicatiu durador.

  MÉS
  Serveis de revisió lingüística

  Serveis de revisió lingüística per a tots els sectors empresarials

  En el vertiginós món empresarial contemporani, la qualitat de la comunicació té un paper crucial en l’èxit de qualsevol empresa. La informació flueix incessantment i, en aquest context, la revisió lingüística emergeix com una eina indispensable per garantir que el missatge empresarial es transmeti de manera impecable.

  MÉS
  Traducció al català

  La traducció al català: una oportunitat per a l’èxit empresarial

  L’entrada al mercat de qualsevol empresa que vulgui operar a Catalunya no només implica comprendre la dualitat lingüística present, sinó també reconèixer la importància estratègica de difondre productes i serveis en català. Tot i que una gran part de les ciutadanes i ciutadans catalans són bilingües i tenen fluïdesa tant en castellà com en català, hi ha una tendència arrelada a comunicar en castellà.

  MÉS