Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Serveis de transcripció: estalvieu temps i guanyeu en precisió

  En el context laboral actual, en què el ritme de treball és frenètic i les dates de lliurament generalment molt ajustades, és essencial comptar amb eines i serveis que permetin estalviar temps i recursos, i ens ofereixin una garantia de qualitat.

  En aquest article, explorarem detalladament com la contractació de serveis de transcripció professional externs pot marcar la diferència en l’eficiència operativa de la vostra empresa. Des de la gestió de material audiovisual per transformar-lo en un document escrit (informes, actes de reunions, declaracions legals, contingut de capacitacions, estudis de mercat, entrevistes, etc.), fins a la transcripció per a subtitulació, descobrireu per què aquesta decisió pot ser beneficiosa per a la vostra empresa i quan és l’opció adequada.

  Beneficis de contractar un servei de transcripció

  La contractació de serveis de transcripció externs ofereix una sèrie de beneficis significatius que van més enllà de l’estalvi de temps i recursos. Externalitzar la transcripció permet al vostre equip dedicar-se a tasques crucials mentre els professionals s’encarreguen de la transcripció. A més, és molt probable que sigui més econòmic que invertir en equips, programari i capacitació per al personal intern.  Altres beneficis inclouen:

  • Qualitat garantida: Els professionals de la transcripció són persones formades en llengua, la qual cosa us assegura que els textos escrits resultants no contindran errors ortogràfics ni gramaticals, seran coherents i estaran cohesionats.
  • Adaptació al format i l’estil: Aquests experts poden ajustar el format i l’estil de les transcripcions segons les vostres necessitats específiques, ja sigui per obtenir un text pla llegible o subtítols per a contingut audiovisual.
  • Edició professional: L’edició i la revisió exhaustiva són part integral del servei de transcripció per assegurar la qualitat i la llegibilitat dels documents finals.
  • Confidencialitat i seguretat de la informació: Els serveis professionals de transcripció solen oferir aquestes garanties, la qual cosa és especialment important per a empreses que gestionen dades sensibles o confidencials.

  Transcripció per a subtitulació

  Un dels casos en què solen sol·licitar-se més els serveis de transcripció és per subtitular documents audiovisuals: documentals, espots publicitaris, formacions en línia, etc.
  La transcripció per a subtitulació presenta desafiaments únics, com ara la marcació de pauses i canvis de diàleg amb marques de temps i el compliment de criteris de longitud i puntuació. Externalitzar aquest servei és especialment beneficiós per estalviar temps i diners, i permet que la vostra empresa se centri en la producció de contingut audiovisual.

  Sectors que es poden beneficiar de la transcripció

  Hi ha nombrosos sectors empresarials que es poden beneficiar dels serveis de transcripció. Alguns exemples inclouen:

  • Mitjans i entreteniment: Productores de cinema, televisió, ràdio i qualsevol empresa relacionada amb la producció de contingut audiovisual que necessiti transcriure entrevistes, guions o material d’arxiu d’una manera eficient.
  • Màrqueting i publicitat: Els estudis de mercat i les entrevistes a clients poden ser transcrites per ajudar a la presa de decisions estratègiques i la generació de contingut digital.
  • Recerca i àmbit acadèmic: La transcripció facilita el registre per escrit d’entrevistes i grups focals per a anàlisis qualitatives, i de conferències o classes per a fins d’estudi i de preservació de material acadèmic.
  • Recursos humans: La transcripció d’entrevistes laborals i capacitacions permet mantenir registres detallats i millorar la gestió de recursos humans.
  • Serveis legals: La transcripció de declaracions, audiències i documents legals és essencial per a advocats i professionals legals.
  • Atenció mèdica: La transcripció d’informes mèdics, dictats de doctors i reunions millora la precisió i l’accés a informació crítica.
  • Tecnologia: Les entrevistes a usuaris, el contingut de capacitació i les reunions de desenvolupament es poden transcriure per millorar la comprensió i la col·laboració en projectes tecnològics.

  En resum, la transcripció és una tasca que requereix experiència, atenció al detall i precisió, a més d’uns coneixements específics i unes habilitats determinades amb què la majoria de vegades no compten els equips interns de les empreses. Per això, externalitzar els serveis de transcripció, de la mateixa manera que externalitzar altres serveis lingüístics, pot ser una decisió estratègica que permet les empreses optimitzar els seus recursos, millorar la precisió i la qualitat de la informació i concentrar-se en la seva activitat principal.

  Cada empresa ha d’avaluar les seves necessitats específiques per determinar si la contractació d’aquest tipus de servei és l’elecció estratègica adequada. Si esteu interessats en els nostres serveis de transcripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. A Teclat tenim una àmplia experiència en la transcripció de contingut audiovisual i oferim un servei eficient i acurat que pot millorar significativament la productivitat de la vostra empresa.

  Share