Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Gestió de projectes de traducció: la nostra fórmula

  Quan es tracta de la gestió de projectes de traducció, l’eficiència i la qualitat són fonamentals per assolir l’èxit. Al nostre article d’avui, ens submergirem en el món de la gestió de projectes lingüístics i us mostrarem com implementem un procés rigorós i estructurat a Teclat.

  Acompanyeu-nos mentre explorem pas a pas com duem a terme una gestió eficient de projectes de traducció, des de la introducció de l’encàrrec al nostre programa fins a l’assignació del traductor o traductora adequats i l’ús d’eines avançades per mantenir la coherència terminològica i l’estil.

  En què consisteix la gestió de projectes de traducció?

  Es tracta del procés integral de planificar, coordinar i supervisar totes les etapes involucrades en la traducció de documents a un o més idiomes. Aquest procés implica l’organització eficient dels recursos humans, tècnics i temporals disponibles per garantir el lliurament de traduccions d’alta qualitat dins dels terminis establerts o requerits pel client.

  La gestió de projectes de traducció abasta des de la comprensió dels requisits del client i l’assignació dels professionals més adequats fins a la implementació de tecnologia lingüística avançada i la comunicació efectiva amb tots els actors involucrats.

  Aquest enfocament sistemàtic i estructurat permet optimitzar els processos de traducció i assegurar la coherència, precisió i eficiència en cada projecte lingüístic. A continuació detallem quin és el nostre procés.

  El primer pas: comprendre les vostres necessitats i oferir-vos una atenció personalitzada

  A Teclat creiem en la importància de comprendre a fons les vostres necessitats i expectatives. Des del primer contacte, us assignarem una gestora de projectes, amb qui treballareu per definir els vostres objectius, terminis i preferències.

  Aquesta comunicació oberta i constant ens permet establir una base de col·laboració sòlida. Durant aquesta etapa, recopilarem tots els detalls essencials, com ara el tema del projecte, el públic objectiu, el format requerit i qualsevol requisit especial que pugui afectar la traducció. Tota aquesta informació és necessària per saber quin ús es donarà a la traducció i així poder determinar els recursos que es necessitaran.

  Control i preparació del projecte

  Un cop elaborat i aprovat el pressupost per a la traducció, en què inclourem el temps estimat de lliurament i qualsevol servei addicional que pugueu necessitar, procedirem a introduir l’encàrrec al nostre programa de gestió, on se li assigna un número de referència únic. Aquesta mesura ens permet mantenir un control precís i fer un seguiment detallat de cada projecte.

  A més, ens assegurem de preparar el document original, manipulant el format si cal o gestionant la terminologia i les especificacions addicionals que ens hàgiu proporcionat. Aquesta fase és crucial per garantir que el document estigui llest per a la traducció i compleixi totes les vostres expectatives.

  Equip expert: el nostre valor afegit

  A Teclat assignem la traducció a un traductor o traductora que sigui expert/a en la combinació lingüística i que tingui una especialització temàtica rellevant. Valorem l’experiència i les habilitats específiques de cada professional per assegurar-nos que el projecte estigui en mans d’algú capaç d’oferir una traducció acurada i contextualment adequada.

  A més, ens preocupem per mantenir la coherència terminològica i l’estil al llarg del temps, per això assignem sempre el mateix equip de traductors per a un mateix client. D’aquesta manera garantim la consistència en la terminologia i l’estil, cosa que contribueix a una experiència de traducció satisfactòria.

  Tecnologia innovadora per potenciar la nostra eficiència

  En el nostre enfocament de gestió de projectes de traducció, aprofitem diferents eines avançades per optimitzar la qualitat i l’eficiència, com ara els programes de traducció assistida, que ens permeten agilitzar el procés mitjançant la utilització de memòries de traducció. Aquestes memòries emmagatzemen segments traduïts prèviament, cosa que ens permet reutilitzar-los en projectes futurs i mantenir la coherència terminològica i estilística en el treball dut a terme per a un mateix client.

  A més, també podem utilitzar eines de gestió terminològica per assegurar-nos de fer servir la terminologia correcta i consistent en cada projecte.

  Seguiment i control de qualitat

  A cada etapa de la gestió de projectes de traducció, duem a terme un seguiment i control de qualitat exhaustius. El nostre equip de gestió supervisa el progrés del projecte i s’assegura que es compleixin els terminis establerts. A més, efectuem revisions i controls de qualitat rigorosos per garantir la precisió i la coherència a cada traducció.

  Comunicació fluida i feedback

  La comunicació oberta i fluida és un pilar fonamental a la nostra gestió de projectes de traducció. Mantenim un diàleg constant amb el nostre client, per assegurar-nos de comprendre les vostres necessitats i requisits específics.

  També us brindem l’oportunitat de rebre feedback sobre el procés de traducció i, si cal, fem els ajustaments o modificacions que ens suggeriu. La vostra satisfacció és la nostra màxima prioritat i ens esforcem per mantenir una relació de col·laboració sòlida i fiable.

  Puntualitat i qualitat del lliurament

  El nostre compromís és lliurar les traduccions en els terminis acordats, sense que per això se’n ressenti la qualitat. Mitjançant una gestió efectiva del temps i una planificació acurada, ens assegurem de complir les dates establertes. Utilitzem eines de seguiment i recordatoris per mantenir-nos al corrent de cada projecte i garantir que es compleixin els terminis de lliurament.

  La nostra fórmula per a l’èxit

  La gestió de projectes de traducció és un procés complex i meticulós que requereix una atenció minuciosa a cada detall. A Teclat ens esforcem per implementar una gestió eficient que es tradueixi en resultats de qualitat i en la satisfacció dels nostres clients. Des de la introducció de l’encàrrec al nostre programa de gestió fins a l’assignació del traductor adequat i l’ús d’eines avançades, cada pas és crucial per assegurar una experiència de traducció amb èxit.

  Confieu en Teclat per a la gestió dels vostres projectes de traducció i descobriu com la nostra dedicació i enfocament rigorós marquen la diferència i porten els vostres projectes lingüístics a un nivell superior.

  CATEGORIA: , ,
  Share