Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Serveis audiovisuals

  Transcripció

  La transcripció és el primer pas essencial en qualsevol projecte audiovisual. Una vegada el text d’àudio s’ha traslladat a format escrit, ja es pot utilitzar per convertir-lo en el producte audiovisual que necessiteu: vídeos corporatius, formacions en línia o seminaris web, traduïts, subtitulats, doblats o bé amb veu superposada. Per arribar als vostres clients o usuaris objectiu en formats diferents i potser innovadors en el vostre sector.

  Si el que necessiteu és senzillament convertir un àudio a text perquè el destinatari final el pugui llegir, nosaltres ens n’encarreguem. Transcriure pot ser feixuc si no hi teniu experiència, i nosaltres us ho podem tenir llest en poc temps.

  Serveis audiovisuals

  Voice-over, subtitulació i doblatge

  Si heu hagut d’adaptar els vostres documents i continguts al format digital, us oferim els recursos lingüístics i comunicatius que necessiteu per aconseguir un resultat creatiu i exitós.

  La subtitulació us permet mantenir l’àudio en versió original i acompanyar-lo de la versió escrita en tants idiomes com vulgueu. Treballem amb els formats de codificació més habituals i tenim en compte tots els estàndards necessaris per facilitar la lectura i comprensió de la traducció.

  El voice-over o veu superposada amb locutors professionals serà la solució adequada per a la narració de vídeos corporatius, publicitat, presentacions de productes, etc. El nostre equip de locutors en diverses llengües posarà la veu professional al vostre vídeo.

  El doblatge ofereix la possibilitat d’adaptar peces de vídeo en l’idioma original de qui els protagonitza a tantes llengües com necessiteu, sempre amb locutors experimentats. Nosaltres ens encarreguem també de fer la traducció ajustada per al doblatge, perquè no hi hagi problemes de sincronització entre la imatge i la veu, per exemple.