Demaneu Pressupost
Pressupost Gratuit

Empleneu aquest formulari per demanar-nos un pressupost sense compromís.

  * Recomanem que ens envieu el text per traduir en un document editable.

  Serveis per a reunions i congressos

  Disseny i producció de reunions i congressos

  Si us plantegeu organitzar un congrés, una conferència, una reunió o qualsevol altre acte tant de manera virtual com presencial, nosaltres us donem un cop de mà en tot el procés i ens adaptem a les vostres necessitats. Per a trobades amb presència física dels assistents, us ajudem a triar la seu més apropiada, els recursos tècnics adequats i els serveis d’interpretació necessaris; tenim cura també de la qualitat lingüística de tot el material que es produeixi per a l’esdeveniment i coordinem la tasca de tots els proveïdors que hi prenguin part.

  Per a trobades virtuals, us oferim el servei tècnic de suport per treballar amb les plataformes digitals més habituals o de la vostra elecció i us en redactem el protocol d’ús perquè les ponències siguin el màxim d’àgils i la participació el més efectiva possible. També posem al vostre abast el servei d’interpretació simultània remota i tots els serveis lingüístics associats que requereixi el vostre acte, inclosa la relatoria de les sessions i la documentació posterior en el format que us sigui necessari.

  Serveis per a reunions i congressos

  Interpretació simultània i consecutiva remota

  La distància ja no és un obstacle per celebrar trobades multilingües gràcies a la interpretació remota, tant simultània com consecutiva o d’enllaç.

  Ens encarreguem de proporcionar-vos tots els mitjans perquè el vostre esdeveniment, tant si es tracta d’una reunió d’un grup de treball, com d’un macrocongrés o qualsevol altre tipus d’acte internacional, sigui tot un èxit.

  Serveis per a reunions i congressos

  Provisió d’equips tècnics

  Us facilitem els mitjans tècnics necessaris per a la interpretació del vostre esdeveniment. En el cas d’actes presencials, les cabines i receptors de traducció i la microfonia, entre d’altres.

  Per a esdeveniments virtuals, el suport tècnic en línia per a la gestió de la plataforma i el hub (cabina d’interpretació des d’on treballen virtualment) per als i les intèrprets.

  Serveis per a reunions i congressos

  Servei de moderació i facilitació

  Una comunicació eficient i efectiva és crucial en molts àmbits, i sobretot en l’empresarial, en què sovint s’han de prendre decisions sobre plans estratègics, planificacions anuals, etc. La figura de la persona facilitadora en les vostres reunions contribuirà a la millora de les comunicacions internes i interempresarials, fomentarà que totes les veus i opinions siguin escoltades i tingudes en compte, i posarà sobre la taula qualsevol conflicte latent a fi de poder-lo abordar i resoldre.

  En el context d’un congrés o un altre acte públic, comptar amb la figura d’una persona facilitadora us permetrà treballar i transmetre el coneixement de manera creativa, innovadora i molt més efectiva, amb dinàmiques i exercicis dissenyats a mida per treure el màxim profit de la saviesa col·lectiva.

  Serveis per a reunions i congressos

  Servei de relatoria i documentació

  Els nostres professionals experts prendran nota de tot allò que vulgueu que quedi per escrit en les vostres reunions, conferències, presentacions, etc., i posteriorment ho revisaran i editaran per lliurar-vos un document amb els continguts estructurats perquè en feu l’ús que necessiteu.

  Una manera molt efectiva de documentar qualsevol discurs per després difondre’n el contingut i els coneixements.